Pretendentii la inima creatoarei de moda au incercat s-o cucereasca pe aceasta in fel si chip la prima proba din cadrul show-ului “Alegerea Ritei”, difuzat in fiecare duminica, la Euforia TV.

Cel mai neinspirat s-a dovedit a fi italianul Fabrizio, care i-a adus acesteia un dar cu totul neobisnuit: o sticla de tuica romaneasca. Gestul s-a dovedit a fi necugetat, caci Rita Muresan l-a eliminat din start.

Pe cat de frumoasa, pe atat de pretentioasa, Rita Muresan a facut duminica seara prima victima din randul celor 12 barbati care se chinuie din rasputeri sa-i intre in gratii creatoarei de moda si sa-i demonstreze acesteia ca sunt gentlemanii perfecti.

Ei au fost supusi unei probe de foc, intitulata “Cucereste-ma cu un cadou”, care le-a pus serioase probleme. Cei 12 au fost lasati sa aleaga singuri un dar care sa o dea gata pe Rita si care sa fie in concordanta cu personalitatea sensibila a acesteia.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.