Ziaristii au facut-o vedeta de mai mult de trei ani si profita de fiecare data de stangaciile si gafele sale. Este o vedeta creata peste noapte, iar acum zice ca tara ei este prea mica pentru ea.

Evident ca este vorba despre Monica Columbeanu, care in acest timp a tinut prima pagina a ziarelor cu scandalurile din familie dupa ce a concediat doua bone. Monica a surprins si cu cateva declaratii facute la adresa Romaniei si la ce ar putea face tara pentru ea. si cum nu reuseste sa raspunda foarte exact intrebarilor ce i se adreseaza, totusi pentru a nu lasa loc de speculatii, se chinuie sa raspunda cumva si atunci surprinde prin gafele care le face.

Desi agentul ei a obligat-o sa bage la cap cartea lui Nadine de Rothschild, "Codul bunelor maniere", Monica inca nu stapaneste toate notiunile. Desi spune ca in mod normal la o aparitie publica nu simte nicio emotie ori vreun tremur, totusi s-au remarcat multe stangacii si la ultima ei aparitie televizata. Una dintre ele a fost chiar evidenta si Monica a surprins cand a spus ca "de cand s-a nascut Irina am invatat sa impart dragostea mea neconditionat". Pe o logica simpla, din afirmatia Monicai se intelege faptul ca l-a iubit si pe sotul ei, Irinel, conditionat, iar acesta i-a oferit la schimb statutul de doamna si conturi grase in toate monezile posibile si imposibile.

Monica are vise mult prea indepartate si greu de atins pentru ca, dupa ce a citit "Portretul unei doamne" de Henry James, ea isi doreste sa ajunga independenta precum eroina Isabel, care este foarte sigura pe ea. Monica ar avea totusi ceva in comun cu personajul pricipal, Isabel Archer, care este nevoita sa se casatoreasca cu un om pe care nu-l iubeste si, pentru ca se afla in inalta societate de la sfarsitul secolului al XIX-lea, trebuie sa lupte pentru independenta ei.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.