Desi nu va poposi prea mult pe taram romanesc, micutul Alexandru va putea sa-si cunoasca rudele, care nu s-au deplasat la Paris pentru a-l vedea.

Ion Ion Tiriac, fiul magnatului Ion Tiriac, si logodnica sa, Ileana Lazariuc, au devenit vineri dimineata parintii unui baietel de nota 10. Acesta va purta numele de Alexandru si urmeaza sa fie botezat in vara. Cei doi si-au anuntat intentia de a veni in vizita in Romania in acea perioada, astfel incat nu este exclus ca botezul micutului sa aiba loc pe plaiurile mioritice.

“Ileana este extrem de fericita ca a devenit mamica. Abia astept sa-l vad pe cel mic. Am vorbit foarte des la telefon in ultima perioada si am inteles ca e posibil ca la vara sa vina in tara. Daca pana la urma nu vor veni, voi merge eu la Paris, bineinteles, cu fetita mea, Mayra, sa le facem cunostinta. Chiar glumeam pe tema asta! Si Alexandru este mai inalt decat un copil normal, la fel ca si fetita mea, deci se potrivesc. Ar fi o pereche reusita”, ne-a declarat usor amuzata Rocsana Marcu, una dintre cele mai bune prietene ale Ilenei Lazariuc.