Cei patru baieti de la Taxi Driver au avut recent parte de o farsa bine jucata. Aflati la Pitesti, in caravana Ofensivei Nationale, protagonistii emisiunii Taxi Driver de la National TV s-au interesat, dupa repetitii, care este cel mai bun restaurant din oras. Infometati si straini in oras, baietii au chemat un taxi si i-au cerut soferului sa-i duca la "Cornul Vanatorului". Dupa o cursa ce nu parea sa se mai termine, cei patru farseuri s-au trezit la marginea Pitestiului, intr-o zona intunecata, unde nu se zarea nici tipenie de om.

Convinsi ca au ajuns la destinatie, au achitat cursa si apoi, putin nedumeriti ca nu zaresc vreo cladire care sa semene cu un restaurant, au intrebat soferul de taxi care dadea sa plece unde e restaurantul. Acesta a demarat insa in tromba, strigandu-le victorios: "Va salut, domnilor de la Taxi Driver! Sper sa simtiti si voi ce a simtit fiul meu, student in Bucuresti, pe care l-ati pacalit acum o luna. La revedere!". Varza, Scama, Osie si Bujie au recunoscut onesti "teapa" pe care au luat-o de la confratele intr-ale taximetriei.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.