Cei mai multi dintre invitatii la botez care au vazut-o, in premiera, pe Ana Violeta, au dat verdictul: bebelusul seamana cu Andreea Marin! “Zana” a fost o gazda exemplara, s-a simtit foarte bine la petrecere si a dansat toata noaptea. Petrecerea, care a costat aproximativ 10.000 de euro a fost una fara dar, insa invitatii le-au adus, drept cadou, hainute pentru bebelus, dar si jucarii dintre cele mai scumpe.

Dupa ce au scapat de sutele de blitz-uri si de masinile de paparazzi, care i-au urmarit indeaproape pe tot parcursul zilei, sotii Banica s-au distrat pe cinste duminica seara, la petrecerea care a celebrat crestinarea micutei Ana Violeta.

In mod surprinzator, la Clubul Diplomatilor nu si-au facut aparitia nici Iulia Vantur, partenera lui Stefan, de la “Dansez pentru tine”, dar nici Andreea Raicu, despre care Marin spune ca este prietena sa cea mai buna.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.