Dupa o pauza destul de indelungata, trupa Animal X a iesit din nou pe piata cu videoclipul-"Mai departe de cer". Ca au reaparut in lumina reflectuarelor este o.k., dar ca au plagiat un alt clip, asta nu mai este un lucru bun. Care este povestea? Dragos Caploiu, iubitul Andrei, este unul din componentii trupei Groove, formatie care acum doi ani a lansat melodia "Am nevoie de tine", devenita un hit pe acea vreme.

Cand Animal X a lansat videoclipul "Mai departe de cer", Dragos a realizat ca ceva nu este in regula. "Mi-am dat seama ca sunt cadre luate direct din clipul nostru", ne-a spus Dragos. Este bine de stiut ca acum doi ani, cand Groove au filmat "Am nevoie de tine", acestia erau impresariati de casa de discuri Nova Music, iar trupa Animal X apartine de casa de productie A&A. "Cu toate ca apartinem de case de discuri diferite, ambele formatii am filmat videoclipurile in aceeasi locatie, cu aceeasi echipa regizorala, regizorul fiind Vali Vlad. Eu nu am nimic cu Animal X, cred ca am fost inselati. S-au facut doua videoclipuri cu bugetul pentru unul singur, iar cei implicati in aceasta manevra sunt Nova Music si A&A.", a spus iubitul Andrei.

'E jenant sa se foloseasca de imaginile noastre>>

Dragos ne-a declarat ca a fost acuzat de cei de la A&A ca vrea sa-si faca publicitate pe spatele lor, insa artistul neaga spunand ca vrea doar sa se faca dreptate. "Nu am vorbit inca cu cei de la Nova Music. Vreau sa le trimit niste scrisori oficiale, asa ca suntem in discutii cu niste avocati sa vedem daca putem merge pe calea legala. Vreau sa se faca lumina, pentru ca noi am fost inselati, iar cei de la Animal X sunt in continuare pacaliti. Mi se pare jenant ca o trupa de talia lor sa revina pe piata cu imagini dintr-un clip filmat acum doi ani. Am intrat si pe forumuri, iar fanii au sesizat ca videoclipurile sunt uneori identice, ne-a mai spus Dragos.

Am incercat sa luam legatura cu cei de la Nova Music, dar ne-am lovit de o inferenta totala. Singurul raspuns a venit din partea reprezentatului Nova Music, Georgeta Murariu: "Eu nu am fost la Nova Music acum doi ani, dar nu mi se pare nimic interesant in aceasta poveste. Pentru mai multe amanunte trebuie sa vorbesc cu seful meu". Numai ca au trecut trei zile de atunci, iar seful de la Nova Music se pare ca a intrat in silentio stampa.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.