Diva Andreea Marin a dovedit inca o data - parca mai era nevoie...- ca este o vedeta plina de ifose si fite.

A ales sa-si boteze fetita nascuta in urma cu trei luni, Ana Violeta, acasa, in sufragerie! Preotul Ioan Iordache, de la Biserica Sf. Spiridon Vechi, s-a conformat pretentiei suspect de docil, si a oficiat slujba la domiciliul Banicilor. Astfel, fata bisericeasca a fost pusa in pozitia deloc sfinta a unui furnizor de pizza care iti aduce oriunde cutiile cu mincare, la comanda. Atita doar, ca sfintia sa a avut de carat "doar" cristelnita si agheasma!

Orice persoana care se respecta merge intr-un lacas bisericesc pentru un asemenea eveniment, pentru ca doar acolo exista sacralitatea necesara unui ritual atit de important. Dar "Zina Surprizelor" si sotul ei s-au crezut mai cu mot, pentru ei nici legile sfinte nefunctionind ca pentru muritorii de rind. Doar putine persoane, prieteni si familie, au fost la resedinta lor din Tei, pentru a fi alaturi de ei in aceste momente.

Petrecerea a avut loc seara, la Clubul Diplomatilor, unde au fost invitate, prin SMS, doar 100 de persoane. Masa festiva - asternuta pentru unii pe terasa - a fost alcatuita din preparate traditionale moldovenesti, din care n-au lipsit micii si gratarele, ca la orice petrecere proletara de 1 Mai. Desi Andreea Marin Banica Junior se pretinde o dama din cea mai inalta societate, nu credem ca micul si berea fac casa buna cu aristocratia de care face atita caz. Zina Surprizelor a purtat o rochie creata de Doina Levintza. Musafirii au incins o hora, iar muzica populara a rasunat pina noaptea tirziu, speriind veveritele din parcul inconjurator.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.