Acum cateva zile, paginile ziarelor internationale gazduiau o poza cu Lisa Marie Presley luand masa la un restaurant din Hollywood. Marea veste nu era ca fiica Regelui Elvis mananca si ea in oras, ci ca urmasa legendarului cantaret s-a ingrasat considerabil.
Iata ca a venit si explicatia pentru kilogramele in plus! Lisa Marie nu a facut o pasiune pentru mancarea bogata in calorii. Vedeta in varsta de 40 de ani este insarcinata. Acesta va fi cel de-al treilea urmas al Lisei, dar primul copil pe care il are cu actualul sau sot, chitaristul si producatorul muzical Michael Lockwood.

"Cei doi sunt foarte fericiti", a transmis reprezentantul vedetei. Fiica lui Elvis si Michael, in varsta de 46 de ani, si-au jurat credinta vesnica in ianuarie 2006, in Japonia. Lisa Marie si fostul ei partener de viata, Danny Keough, au impreuna o fiica, Riley, in varsta de 18 ani, si un baiat pe nume Benjamin, de 15 ani.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.