La "Surprize, surprize", Andreea Marin a dat buzna intr-un apartament din Ploiesti, luind, fireste, ca din oala, o batrinica rujata si cu esarfa la git. Batrinica avea o sora care trebuia surprinsa, dar si un balcon plin de plante carora le punea adeseori muzica: "florile inverzesc si infloresc cind il aud pe Julio Iglesias". As fi vrut sa aflu si ce fac florile atunci cind vecinii asculta, la maximum, Parazitii, Adrian Copilul Minune de Vito si Daniel@ Gyorfi.

La Cristi Tabara in emisiune, Radu Pietreanu (tipul de la "Vacanta Mare" care nu e Garcea) sustinea ca grupul umoristic din care face el parte culturalizeaza publicul. Citez cu aproximatie: "Sa dau un exemplu: vine Garcea si zice ca Shakespeare a fost pictor. Lumea se ride. Acasa, copilul intreaba de ce ride lumea si parintii ii explica cine a fost Shakespeare". Ce ma intreb eu: oare cind Garcea isi baga mina in buzunarul sting al pantalonilor si ride insinuant, ce-i explica parintii copilului in legatura cu ce-a gasit Garcea interesant acolo?

In ultima vreme am vazut, pe Acasa TV, mai multe reportaje despre turneele prin tara ale actorilor din telenovela "Numai iubirea". In legatura cu vizita la Iasi, am observat o chestie ciudata: cei 65.000 de fani care se calcasera in picioare in reportajul de acum doua saptamini erau 70.000 in reportajul de acum o saptamina si sint deja 80.000 in reportajul de saptamina asta. Mi-e teama ca bietii oameni n-au fost lasati nici pina-n ziua de azi sa plece pe la casele lor si ca vor fi tinuti acolo, pina peste citeva luni, cind, in sfirsit, vor iesi la numaratoare exact citi au fost targetati: 500.000.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.