Situatia lui Britney Spears e delicata rau: gravida in patru luni, cantareata ar putea deveni mama singura. Desi sotul ei, Kevin Federline, i-a spus foarte clar ca nu mai vrea copii - cel putin nu inca -, vedeta a ramas insarcinata. Acum, burtica ei adaposteste un fat de patru luni, iar Kevin e furios. Dupa o serie de discutii aprinse, in care el i-a cerut sa faca avort, iar ea a refuzat, Kevin a lasat-o acasa si a plecat sa-si "inece" amarul in cazinourile din Las Vegas, alaturi de prieteni si stripteuze.

Multe zile la rand si-a inchis mobilul, pentru ca Britney sa nu dea de el, iar la betie le-a marturisit celor din anturaj ca s-ar putea pune problema divortului. Cum era de asteptat, cand s-a intors acasa Britney i-a comunicat ca-l "invita" afara din casa. in urma cu cateva zile, ruptura dintre cei doi a fost reconfirmata in timpul unei vizite in Santa Monica, cand s-au cazat separat la Hotelul Fairmont Miramar - Britney, sora si mama ei in trei din cele mai scumpe bungalowuri, iar Kevin intr-o camera obisnuita de la etajul al patrulea. Pe toata perioada sederii, dansatorul a fost exclus de la intalnirile de familie.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.