Invitata la emisiunea lui Cristian Brancu, "Agentul VIP", blonda a marturisit ca se gindeste foarte serios sa intre in sfera politica.
Ilinca Vandici a declarat ca nu poate face, totusi, mai multe lucruri deodata. "Daca voi primi oferte sa fac film sau poate un rol intr-o telenovela, ma voi lasa de televiziune. Eu as fi multumita cu un rol secundar, sau macar cu unul episodic. Nu ma pot implica in mai multe proiecte in acelasi timp", a declarat blonda de la Bulevard. Intrebata daca are sau nu o relatie amoroasa cu Alin Cocos, Ilinca nu a vrut sa comenteze. "Este adevarat ca sintem colegi de facultate. Alin e un baiat bun…Dar eu, momentan, sint preocupata doar de cariera mea." Ea a mai spus ca, daca un barbat ar ridica mina asupra ei… s-ar trezi in mod sigur cu o palma. Oare asa sa fie? "Sintem in secolul vitezei…femeia este egala cu barbatul. Mai degraba il bat eu pe el. Nu pot accepta ca un barbat sa ridice mina asupra mea."


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.