Pe linga talentul muzical, Andra este si o gospodina desavirsita.
Cel putin asa da de inteles. Caci... de fiecare data cind vine vorba de gatit ceva pentru iubitul ei, artista gaseste imediat solutia. "Si ce o sa-mi gatesti diseara?", o intreaba Catalin Maruta in emisiunea sa. "Ce vrei tu, dragul meu. Ce vrei tu sau ce vreau eu. Uite de exemplu... spanac sau... telina", raspunde incintata fata. Zimbind frumos, ea incearca sa-si convinga iubitul ca spanacul este un aliment foarte sanatos.

Rusinat, baiatul trebuie sa iasa basma curata din situatia neplacuta in care l-a pus iubita lui, in fata a numerosi spectatori si telespectatori. Imediat ii reaminteste fetei ca telina pe care au cumparat-o ei ultima data din piata, era, de fapt, pentru domnul Viorel Lis, invitat in emisiunea pe care o modereaza, nicidecum pentru uzul propriei virilitati. Dar gurita Andrei nu vorbeste in dodii, o sti ea ceva de ii recomanda la greu iubitului alimente cu efecte afrodiziace.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.