Potrivit Click, actorul, in varsta de 55 de ani, se zbate intre viata si moarte la o clinica din California dupa ce cancerul pare sa ii fi atacat si alte organe, raspandindu-se cu repeziciune in corp.

In urma ultimului control, doctorii i-au spus lui Patrick sa se pregateasca pentru ce e mai rau. Actorul care a cucerit inimile publicului din toata lumea in filme precum ''Dirty Dancing'' sau "Ghost" a slabit peste zece kilograme in numai cateva saptamani si urmeaza un regim alcatuit numai din mancare lichida, noteaza Ziua.

Potrivit Digital Journal, doctorii anunta ca tratamentul nu face fata tumorii si nu ii mai dau decat doua sesiuni de chimioterapie.

Citeste si:

Patrick Swayze a devenit faimos la sfarsitul anilor '90 ca star in filme de succes precum Dirty Dancing si Ghost, noteaza Cinema Acasa. Inainte de a deveni actor, Swayze, care s-a nascut in Houston pe 18 august 1952, era un talentat dansator. Este fiul coregrafului Patsy Swayze, un fost dansator profesionist, antrenand doua trupe prestigioase de dans Harkness Ballet si Joffrey Ballet. In liceu, Swayze a fost un talentat gimnast si jucator de fotbal si a castigat o bursa la colegiu. Cand a reusit sa se lanseze la New York intr-o cariera profesionala, i-a reaparut o durere la genunchi, ceea ce l-a determinat sa urmeze o carierea de actor.