Razboiul pentru avere, dintre Oana si mama sa, continua, atat la tribunal, cat si pe posturile de televiziune.

Marioara Zavoranu nu se lasa induplecata nici in ruptul capului si spune ca fiica sa ar trebui sa renunte la orgolii. La polul opus, Oana o acuza pe mama ei ca nu are alta treaba decat sa se plimbe in strainatate cu soferul si ca la ea dragostea se masoara in zerouri.

"Lupta" dintre Oana si mama ei pare o telenovela cu iz dambovitean fara sfarsit. In ultima instanta, Marioara Zavoranu a ales sa o atace pe fiica ei cu propriile sale arme: aparitiile la show-urile de televiziune.

"Ma bucur ca a recunoscut ca m-a blestemat. Nu stiu ce e in capul ei, dar se contrazice singura: imi zice ca ma iubeste si ca e mandra de mine, insa, dupa parerea mea, iubirea e sustinuta si de fapte. Pe mama nu o intereseaza decat sa-si vada de concediile ei in strainatate", ne-a declarat Oana, referitor la aparitia mamei sale, de la emisiunea "Un show pacatos", de la Antena 1, de marti seara.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.