Cuplul Prigoana-Bahmuteanu se afla pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru botezul fiului lor, Maximus Mihaita.

Faptul ca va fi crestinat pe 15 martie, de Ziua Nationala a Ungariei, nu este o simpla coincidenta, Silviu Prigoana facand glume pe tema respectiva. "Am ales special aceasta data, pentru ca eu sunt din Ardeal".
Forfota mare in familia Prigoana. Micutul Maximus Mihai, in varsta de aproape 5 luni, va fi crestinat pe 15 martie, la Biserica Domnita Balasa din Bucuresti, iar festinul va avea loc in aceeasi zi, la Rin Grand Hotel.

Si pentru ca evenimentul pica in Postul Pastelui, Bahmu a fost nevoita sa-si adapteze meniul de la petrecere pentru a impaca pe toata lumea. "Printre invitati vor fi si coreeni, si arabi, asa ca pentru ei am pregatit mancare cu specific", a declarat Adriana pentru Click!

Cu un car de emotii, firesti de altfel, Adriana a pus la punct si trusoul mostenitorului, care va purta la botez hainute aduse din Italia de nasa lui, Dora, logodnica deputatului PSD Eduard Martin. De la eveniment nu vor lipsi baietii cei mari ai lui Silviu Prigoana, Silvius si Honorius, care vor veni din Statele Unite pentru a asista la primul moment important din viata fratelui lor.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.