Cu toate ca a pus la bataie un salariu consistent si conditii de lux, Monica Columbeanu nu are noroc si pace sa-si gaseasca o bona pe placul ei si al Irinei.

Dupa plecarea lui "Super-Nanny" Cristina, si cea de-a doua bona, Ana-Maria, a renuntat la serviciu, din motive personale. Noua dadaca va fi chiar mama Monicai, care a venit din Italia pentru a-si lua in primire rolul de bunica.

Desi multi l-ar compatimi pe Irinel pentru faptul ca a ajuns sa locuiasca impreuna cu soacra, miliardarul nu are nici o problema in acest sens, pentru ca relatia lui cu mama Monicai este pe roze. In plus, moldoveanca get-beget, Veronica Gabor isi va rasfata ginerele si fiica cu delicioase preparate culinare facute ca la
mama-acasa.

"Este cea mai buna alegere pe care am facut-o. Sunt linistita ca Irina va creste langa bunica ei", ne-a spus ieri Monica Columbeanu, care nu vrea sa-si mai aminteasca nimic despre experientele neplacute pe care le-a avut cu fostele bone.

Dupa ce si-a incheiat socotelile cu Italia, renuntand la serviciul pe care il avea acolo de cativa ani, soacra lui Columbeanu si-a facut bagajele si s-a mutat chiar ieri la resedinta de cinci stele de la Izvorani.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.