Dei este profesor de mai bine de cinci luni, la Academia de Studii Economice, Andrei Hrebenciuc, iubitul Elenei Bsescu, tot mai are trac. La cursuri încearc s-i ascund emoiile în spatele unui zâmbet.

Reporterul Click! a mers, ieri diminea, la Academia de Studii Economice, unde Andrei Hrebenciuc pred economie european. Ca orice profesor i el a “ciupit”din ora de curs, întârziind 5 minute.

Îmbrcat simplu, dar cu bun gust, ai fi putut foarte uor s-l confunzi cu un student. Doar BMW-ul luxos, parcat lâng facultate, îl poate da de gol. A intrat grbit i a cerut lista de prezen, înainte de toate.

Apoi a vrut s verifice temele date pentru acas. În timp ce studentele de anul III “turuiau” de zor, tânrul profesor le urmrea atent i nu ezita s le laude atunci când meritau. Când lucrurile deveneau prea complicate, Hrebe jr. fcea o glum, încercând s destind atmosfera. Nu-i place s scrie la tabl.

“Scriu foarte urât i n-ai înelege nimic”, s-a scuzat, cu un zâmbet larg, Andrei. Studentele tânrului sunt “muncite”, de la un seminar la altul, cu proiecte stufoase. Dei poate fi numit începtor, Andrei dovedete în clas c este stpân pe materia predat i totodat capabil s argumenteze fiecare afirmaie.