Dupa ce in anul 2005 a reusit sa obtina pentru Romania unul dintre cele mai onorante locuri la un concurs Eurovision, Luminita Anghel nu prea a mai stralucit.

Ea a reusit totusi sa tina prima pagina a ziarelor cu scandalul declansat intre ea si fostul sau sot, Marcel Puscas.

Cantareata a fost acuzata de Puscas ca nu il lasa sa isi viziteze copilul, iar la sfarsitul anului trecut Luminita chiar l-a chemat la bara pe fostul sportiv pentru un proces de calomnie. intre timp, totusi Luminita si-a adus aminte ca trebuie sa isi recastige locul intre fanii pe care ii mai are si intentioneaza sa investeasca aproximativ 15.000 de euro pentru noul sau videoclip.

In acest demers, Luminita este ajutata si de iubitul ei, Bogdan Fraedrich, care o cam duce cu vorba pe cantareata cand se pune problema maritisului. Cu toate ca inca de anul trecut s-a tot vorbit despre o posibila oficializare in fata ofiterului de stare civila a relatiei celor doi, ceva nu functioneaza normal. Asa ca Luminita s-a gandit ca este mai bine sa-l puna la treaba pe Bogdan, pe care l-a tinut doua zile in priza pentru filmarile noului videoclip.

Este vorba de piesa "Love will Come!". in videoclip este vorba de o poveste de dragoste intre o tanara si un pictor, secondati de foarte multe fotografii in jur. Producatorul videoclipului este iubitul Luminitei. Videoclipul va fi difuzat pe toate posturile de televiziune, incepand din aceasta luna, cand vom putea vedea daca Luminita a aruncat in van cei 15.000 de euro cat a costat videoclipul. Oricum ea ar avea multi bani de luat de pe urma procesului ce il are cu fostul sot, daca va castiga.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.