Dan Balan are ambitii mari in ceea ce priveste cariera sa muzicala.

El deja planuieste lansarea unui nou album, insa, pana atunci, intentio-neaza sa invete la perfectie limba japoneza. Motivul? Solistul are o piesa in japoneza si nu vrea sa se faca de ras in fata fanilor, atunci cand va merge in Japonia, in turneu.

Dupa ce a parasit trupa, Dan Balan a anuntat ca se va relansa pe piata muzicala cu un album de muzica rock, acesta fiind un mai vechi vis de-al sau, din copilarie. Zis si facut, insa numai pe jumatate.

Cantaretul a lansat un album, “The power of shower”, ce contine atat melodii rock, cat si dance. Pentru ca prima melodie promovata, “Crazy Loop”, se bucura de un succes fulminant, atat in topurile din Romania, cat si in cele din strainatate, Dan Balan si-a abandonat visul de a canta rock si intentio-neaza sa lanseze un nou album, numai de muzica dance. Insa, solistul are si alte ambitii care, la prima vedere, ar putea parea oarecum bizare. El doreste sa vorbeasca fara cusur limba japoneza, pentru a putea interpreta impecabil o melodie in aceasta limba, care se regaseste deja pe albumul sau.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.