Monica Columbeanu si-a povestit viata italienilor

Monica si Irinel s-au cunoscut pe 13 iulie 2005, s-au casatorit pe 22 iulie 2006, iar pe 17 ianuarie 2007 s-a nascut mostenitoarea lor, Irina. Daca la inceput o tara intreaga punea la indoiala iubirea dintre Moni si Iri, miliardarul cu faima de playboy a inchis gura lumii cu o declaratie care a devenit celebra: “Monica este prima femeie pe care am cerut-o de sotie”, spunea acesta, la putin timp dupa ce si-a dus aleasa la altar.

Ziaristii de la “Visto” o elogiaza pe Monica Columbeanu in cele patru pagini pe care i le-au dedicat in interiorul revistei, numind-o “frumoasa, bogata si celebra”. Din ce in ce mai cunoscuta in “Cizma”, sotia lui Iri face un lobby consistent pentru Romania, insa vorbeste deschis si despre relatia cu sotul ei, pe care l-a prezentat in termeni laudativi, creandu-i insa si o imagine de don-juan.

“Il cheama Irinel, are 50 de ani si activeaza in domeniul constructiilor. Este unul dintre actionarii agentiei la care lucrez si m-a cunoscut la un eveniment. A avut o multime de femei frumoase, era de fapt un playboy, dar de cand m-a cunoscut pe mine si-a pierdut un pic capul. Pentru mine e barbatul perfect, barbatul visurilor mele. E amabil, atent, nu e gelos, nu se opune carierei mele si, mai ales, nu se gandeste doar la bani”, povesteste Monica in “Visto”.

Tanara mamica fotomodel recunoaste ca Iri si-a pus amprenta asupra ei, transformand-o intr-o tinta mediatica: “Sotul meu mi-a realizat toate visele, a facut din mine un personaj. Am devenit femeia-imagine a Romaniei si sunt mandra de asta. Vreau sa demonstrez ca din tara mea vin multe alte persoane valoroase”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.