Fotbalistul Fiorentinei isi doreste sa lanseze clubul in luna femeilor, el tinand saptamanal legatura cu co-actionarii localului, pentru a grabi lucrarile.

Ca si la Gala Fotbalului din decembrie, el va veni la deschidere singur deoarece sotia sa Consuelo este gravida in luna a sasea si nu poate calatori cu avionul.

Desi “Briliantul” a vrut sa dea drumul la clubul “Pacha” inca din luna februarie, chiar de Dragobete, mai era totusi nevoie de obtinerea unor aprobari de la Primarie pentru ca acesta sa poata fi lansat.

Sora fotbalistului, Laura Mutu, este cea care se ocupa de bunul mers al afacerii, unde fotbalistul Fiorentinei este actionar, alaturi de stefan Brotac si spaniolul Manolo. Lucrarile la barul amplasat pe locul fostului Bingo Europa (din Piata George Cosbuc) au demarat inca din toamna anului trecut, acum fiind in curs de finalizare.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.