Excentricul interpret Elton John are de suferit din cauza stilului de viata extrem de costisitor care i-a adus o pierdere de aproape 54 de milioane de dolari anul trecut. Cantaretul a primit din partea contabililor sai un raport amanuntit al cheltuielilor pe care le-a facut anul trecut, cu recomandarea ca pe viitor sa fie ceva mai econom.

Spre exemplu, artistul, in varsta de 55 de ani a cheltuit in cursul unei singure luni, vara trecuta, o suma impresionanta de bani: 76.000 de dolari pentru flori, 10.000 de dolari saptamanal pentru diverse facturi, 400.000 de dolari scosi din buzunar in urma unei singure vizite la unul dintre cele mai renumite magazine de bijuterii din Londra, 7.000 de dolari pentru o peruca pe care starul a dorit sa o poarte la petrecerea data cu ocazia zilei sale de nastere, 1.000.000 de dolari dusi intr-o singura zi in timpul unei licitatii organizate de Casa Christie, vreo 5 milioane de dolari pentru diamante si 44 de milioane de dolari donate in scopuri caritabile.

Chiar daca gusturile sale extravagante l-au adus in situatia de a face economii, Elton a marturisit spasit ca printre calitatile sale nu se numara si cumpatarea: "Am talent la muzica, dar n-am habar de afaceri. Nu am rude carora sa le las averea cand nu voi mai fi. Sunt o persoana singura si-mi face placere sa cheltui bani".


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.