Stupoare, stupoare! Leana s-a lepadat de fusta si a intrat in pantalonii cu paiete ai Loredanei Groza. Hai, liliiii, fata! Broboada, neam! O palarie alba de vacar acoperea chelia "cotoharlei".

Iar pe "tricoiul" mulat al Leanei scria: "Material boy" (baiat materialist, in traducere libera). Aceasta schimbare la fata a cotoharlei s-a produs la Acasa TV, duminica, la emisiunea "Lori". Doar vocea parea sa-i apartina Leanei sau, ma rog, lui Mugur Mihaescu (foto). In rest, totul era din alt film! Mugur, posesorul de fapt si de drept al cotoharlei, s-a prezentat Acasa, la Lori, cum nu credeam ca o sa apucam sa-l vedem vreodata: in paiete argintii, cu fular de matase, cu ghiul pe degetul mic si cu trabuc. Desi se simtea foarte bine in pantalonii Loredanei Groza (amanunt pe care l-am aflat chiar de la prezentatoare), Mugur a exclamat laudativ: "Si prin pantalonii astia se vede ca am cotoaie de femeie!". La ce altceva se putea referi Leana, daca nu la frumusetea picioarelor sale masculine!

LEANA, IN VACANTA PRELUNGITA.

Oricum, dupa ce am ascultat-o pe Leana vorbind (sau pe Mugur) o jumatate de ora, ne-a venit in minte intrebarea preferata a actorului din Vacanta: "Ce produce capul lui in afara de matreata?". Am retinut totusi ca "trebuie sa va iasa din cap ca in Oltenia nu se face nimic altceva decat sa se bea!". Dar olteanul Mugur Mihaescu viseaza sa fie regizor, sa joace in filme, sa prinda un rol negativ si sa ajunga la Hollywood. Intr-o buna zi, desigur.

Ca are destule talente! La 7 ani a debutat la teatrul de papusi, stie sa cante "la toate draciile, la vioara, la solzi de peste, la chitara, la pian etc.", iar literatura si poezia nu-i sunt deloc straine. Mai pe romaneste, este destept! Si conteaza! "Chiar daca vrei sa te faci manelist, fa-te macar unul destept!", a constatat increzator Mugur. Vacanta Mare a stiut sa-i faca pe romani sa rada ani in sir. Totusi, se pare ca acum i-ar prinde bine o vacanta Leanei. A imbatranit si i-a cam trecut vremea. Ar fi mai bine ca Mugur sa se lepede definitiv de "cotoharla" si sa treaca la regie. Romanul poate fi pacalit, dar nu la nesfarsit!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.