Pentru ca nu a fost admisa in semifinalele nationale pentru Eurovision, blonda Kristine a simtit nevoia unei schimbari care sa-i mai ridice putin moralul.
"Majoritatea femeilor, cind sint dezamagite, isi schima culoarea parului sau isi innoiesc garderoba. Eu am preferat sa-mi schimb masina. Inainte, aveam un Chevrolet Spark, de culoarea merelor verzi, si imi doream o masina mai serioasa. Am cautat citeva luni, pina am gasit un model sport, care sa ma ajute sa ma strecor cu usurinta prin traficul infernal din Bucuresti. M-am indragostit pe loc de un Citroen C4 de 110 CP.
Am vrut neaparat o masina neagra, puternica, dar nu foarte naravasa" , a declarat Kristine pentru “7plus”.

Cintareata ne-a marturisit ca acesta a fost primul cadou de martisor, pe care si l-a facut singura, dar vor mai urma si altele din partea familiei si a prietenilor. La rindul ei va face si ea surprize celor apropiati, una dintre ele fiind o plimbare cu noul bolid.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.