Nu s-a gandit nici o clipa sa se retraga, si-a dorit sa reprezinte Romania la Eurovision si de aceea a perseverat. I-a iesit abia la a sasea incercare. Nicoleta Matei (asa cum o cheama pe Nico in buletin) crede ca ea si Vlad Mirita au fost cei mai buni. insa victoria este

Ce gust are victoria?

"Dulce-amaruie", asa cum se numeste si melodia cu care am concurat anul trecut la Eurovision. Dulce, pentru ca am muncit enorm, am participat la sase editii ca sa ajung aici si nu am obtinut usor aceasta calificare. Amaruie, pentru ca inca sunt oameni care nu stiu sa piarda.

Cum vezi aceasta calificare? Ce te-a bucurat si ce te-a intristat?

Ca pe un lucru extraordinar din viata mea. Mi-am dorit sa pot reprezenta Romania la Eurovision, acesta fiind si motivul pentru care am perseverat. imi doresc o cariera internationala. Am crezut mult in piesa "Pe o margine de lume" cu Vlad Mirita. Nu m-am putut bucura prea mult de aceasta calificare, pentru ca au aparut la numai cateva ore dupa concurs speculatii care acuzau piesa de plagiat, de difuzari inainte de termen, dar si injurii la adresa mea pe diverse forumuri ale tuturor site-urilor pe care se faceau comentarii legate de Eurovision. Era evident ca in spatele acestor rautati era un grup de persoane care reprezinta anumite interese, exprimarile fiind mereu aceleasi, semn ca erau facute de aceiasi nemultumiti carora le-am stricat planurile. imi pare rau pentru ei, dar publicul ne-a votat pe noi.

"Am fost cei mai buni"

Ce nota ai da publicului roman si ce nota ai da juriului?

Daca ar fi punctez cu nota maxima de la Eurovision, as da 12 atat publicului, cat si juriului, pentru ca fiecare a votat dupa bunul sau plac. A fost optiunea lor si tin sa le multumesc tuturor celor care ne-au votat si au crezut in noi. Oricum vom face tot ce ne sta in putinta sa reprezentam Romania cat mai bine si sa obtinem un loc fruntas la Belgrad.

Cine au fost cei mai buni?

Au fost mai multi artisti care s-au prezentat bine la finala nationala, dar, dupa cum concursul o impune, exista doar un castigator. Eu vreau sa cred ca noi am fost cei mai buni.

Daca n-ai fi participat la concurs, cum ai fi votat?

Corect. As fi votat cu cel mai bun.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.