Mirajul showbiz-ului a inceput sa le atraga chiar si pe odraslele marilor nostri actori, care prefera de multe ori scena muzicala in detrimentul teatrului.

Dotata cu un glas fermecator, fiica lui Ion Dichiseanu, Ioana, si-ar dori si ea sa urmeze o cariera in domeniu si a pus ochii chiar pe “Micul Mozart” pentru a-i compune un hit.

Dupa ce ani la rand maestrul Ion Dichiseanu ne-a delectat cu geniul sau artistic, demonstrand ca este nu doar un bun actor, dar si un cantaret pe masura, fiica sa Ioana e hotarata, la doar 20 de ani, sa duca “microbul” mai departe, ea mostenind de la ambii sai parinti o voce de privighetoare.

“Parintii au fost cei mai mari critici ai mei. Mult timp mi-a fost rusine sa ii las sa ma invete sa cant corect, deoarece imi era frica sa nu ii dezamagesc. in timp, insa, am inteles ca au dreptate si am inceput sa fiu mult mai atenta la tot ceea ce imi spuneau. De exemplu, mama m-a invatat cat de importanta este dictia”, a declarat ea pentru Click!


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.