Desi toata lumea se asteapta ca intre Loredana de la Trident, fosta iubita a mondenului Claudiu Patrascu, si Roxana Ungureanu, actuala partenera a acestuia, sa existe o continua rivalitate, se pare ca cele doua frumoase sunt intr-o relatie foarte buna, ba chiar isi fac confidente amoroase.
Dupa relatia pe care a avut-o cu Loredana de la Trident, binecunoscutul Claudiu Patrascu a pus ochii pe Miss Playboy 2006, frumoasa Roxana Ungureanu. Se iubesc de aproape doi ani si, in ciuda etichetei de crai care i s-a atribuit lui Claudiu, cei doi sunt foarte apropiati.

Gurile rele spun insa ca intre fosta si actuala, adica Loredana si Roxana, exista o mare antipatie, insa solista de la Trident neaga vehement aceste zvonuri: “Am o parere foarte buna despre Roxana, e frumoasa, o admir pentru ceea ce face, e foarte ambitioasa si se potriveste de minune cu Claudiu. Noi doua vorbim des la telefon, asa, ca intre fete, si ne facem confidente, chiar si despre viata personala. Nu am nici un resentiment fata de ei, mai ales ca eu si Claudiu Patrascu am ramas buni prieteni”, a declarat Loredana, pentru “Click!”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.