Creatoarea de moda Flora Nastase a fost ceruta in casatorie de un nobil german.
Cei doi s-au cunoscut in urma cu cinci ani prin intermediul unei prietene comune din Düsseldorf, la care Flora merge in vizita cel putin o data pe an. "A existat o simpatie reciproca si am ramas amici. El provine dintr-o veche familie de nobili si are o proprietate impresionanta acolo. Dar niciodata intre noi nu a fost vorba de mai mult decat o amicitie."

Pana saptamana trecuta cand neamtul, pe nume Gabriel Dieter, a venit la Bucuresti, exasperat ca Flora nu a mai trecut prin Germania asa cum promisese. Pretextul vizitei lui a fost ca este interesat de niste proprietati din Romania. "Cum era si firesc, a venit la mine acasa, am iesit impreuna la masa, dat fiind ca si eu am afaceri imobiliare, l-am ajutat cu informatiile de care avea nevoie. Intr-o seara, mi-a spus ca vrea sa se casatoreasca cu mine". Dieter i-a oferit Florei un inel cu doua briliante, model Chevalliere, valorand peste 30.000 de euro. Flora nu i-a dat inca un raspuns pretendentului ei.

"Este un barbat de 52 de ani, foarte manierat. L-am rugat sa ma lase un timp sa ma gandesc. Dar el mi-a cerut sa o fac repede, pentru ca nu mai vrea sa astepte." Probabil ca pretendentul nu ar mai fi la fel de nerabdator din clipa in care ar afla ca Flora a declarat, la un moment dat, ca doreste ca dupa trecerea sa in nefiinta intreaga avere sa-i revina celui mai bun prieten al ei: catelul.