Printre vedetele care anunta ciclic ca se marita, se numara si Madalina Manole. Solista are de ceva vreme o relatie cu Mircea, fost clapar la Talisman, actualmente sunetist la PRO TV.
Cei doi si-au aminat nunta stabilita pentru anul trecut. Insa, anul acesta, solista este hotarita sa-si puna pirostriile si promite ca, in vara, va fi petrecere mare. Prieteni de-ai celor doi amorezi sustin ca s-au hotarit pentru luna iulie.

Nunta va avea loc la Palatul Snagov, dar nu vor sa vorbeasca prea mult despre acest lucru si nu recunosc nimic. Nu stim cine vor fi nasi, dar e posibil sa fie prieteni de familie ai amorezilor. Mireasa va imbraca o creatie a unui designer autohton, iar petrecerea va fi in spiritul traditiei românesti. Solista isi doreste foarte mult un copil si apeleaza la tot felul de metode ca sa ramina insarcinata.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.