Este deja o moda printre starletele hollywoodiene sa isi construiasca un nume dupa ce tin primele pagini ale ziarelor cu scandaluri mediatice iscate dupa comiterea unor infractiuni.
Asa este si exemplul pe care il da pustoaica cu aere de vedeta, Mischa Barton, protagonista a serialul american "Rebel in California". Ea a fost pusa sub acuzare pentru conducere in stare de ebrietate si detinere de marijuana, a anuntat politia din Los Angeles, la doua luni dupa ce vedeta fusese arestata in vestul orasului. Mischa Barton a fost pusa sub acuzatie si pentru conducere cu permis expirat. Actrita in varsta de 21 de ani a fost arestata pe 27 decembrie, dupa ce politia a vazut-o cum ocolea doua coloane de masini si vira fara sa semnalizeze. Vedeta de televiziune a fost arestata sub acuzatia ca a condus fara permis, ea fiind banuita atunci si de detinere de canabis. Mischa Barton a stat dincolo de gratii sapte ore, dupa care a fost eliberata in schimbul achitarii unei cautiuni in valoare de 10.000 de dolari.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.