Relatia de iubire dintre cintaretul Mihai Traistariu si iubita sa, Ioana pare lipsita de orice nor.
Cei doi se iubesc la fel ca-n prima zi si au cazut de comun acord ca de Martisor, sa lucreze din plin la conceperea unui copil. Toate bune si frumoase, numai ca Ioana isi doreste o fetita pe care s-o cheme Elizabeth sau Selena, iar Mihai insista ca mostenitorul sa fie neaparat baiat, care sa poarte numele de Robert sau Fabian. Mihai isi doreste ca Ioana sa ramina insarcinata in luna martie, pentru ca tin cu tot dinadinsul ca micutul sa se nasca in luna decembrie, in zodia sagetatorului. “Si noi sintem tot sagetatori si consider ca zodia asta e cea mai norocoasa dintre toate. Asa ca ne punem serios pe treaba. Sa vedem insa daca va iesi baietel sau fetita. Aici intervine vointa lui Dumnezeu. De orice sex ar fi, important e sa fie sanatos si sa aiba norocul pe care l-am avut noi doi”, marturiseste solistul.

Si-ar dori ca nasii sa fie Oana Zavoranu si Pepe


Daca Ioana isi doreste doar doi copii, o fata si un baiat, Mihai vrea sa aiba in casa o echipa de fotbal. “Imi doresc 10 copii si nu exagerez cu nimic cind spun asta. Mi-ar placea ca la mine in locuinta sa fie forfota ca-n Dallas”, afirma Mihai. Chiar daca unii ar spune ca e mult prea devreme sa se gindeasca la nasi, cei doi isi doresc ca Oana Zavoranu si Pepe sa fie parintii spirituali ai copilului lor. “Ne-am intilnit cu Oana si Pepe in nenumarate rinduri, inclusiv de Revelion la diverse concerte iar Ioana s-a imprietenit cu Oana. In plus, ne respectam reciproc, eu sint un mare admirator al Oanei iar Querida un mare fan al meu”, explica solistul. In plus, pentru a avea grija de sanatatea micutului, Mihai spune ca va recurge la aceeasi procedura la care a aplicat Monica Columbeanu si Sanda Ladosi: extragerea celulelor stem. “Exista o procedura la nastere cind i se extrag copilului din ombilic sau din maduva spinarii anumite celule, numite celule stem. Acestea sunt depozitate pentru 1.500 de euro timp de 20 de ani. In cazul in care sint probleme si copilul se imbolnaveste de ceva greu, i se aplica un tratament pe baza acestor celule”, marturiseste Mihai.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.