Pepe si fratele sau, Miguel, au parasit Tribunalul Bucuresti increzatori ca vor scapa de condamnare si plata daunelor morale

Jeep-ul cantaretului Pepe a fost vandalizat, ieri noapte, de persoane necunoscute. Din fericire, raufacatorii nu au sustras nimic din bolidul lui Pepe. Acest fapt este unul din motivele pentru care sotul Oanei Zavoranu considera ca mobilul nu a fost furtul, cel mai probabil fiind vorba de o actiune mafiota de intimidare.

“Am gasit masina cu geamul spart in partea dreapta, iar cand am deschis usa si m-am uitat mai atent am fost mai mult decat surprins sa observ ca nu lipsea nimic. Nici macar ochelarii de soare sau telefonul care se aflau la vedere, in masina. Nu suspectez pe ni-meni in mod special, dar am motive sa ma gandesc la mai multe variante, de ce nu si o razbunare sau o tentativa de intimidare din partea unor persoane care nu-mi pot dori decat raul. Consider ca este o actiune de intimidare”, a declarat Pepe, la scurt timp dupa ce si-a gasit masina distrusa.

Apoi, latino-loverul s-a prezentat in fata magistratilor TMB sa caseze sentinta data de instanta de fond in dosarul in care a fost condamnat la un an si sase luni pentru vatamare corporala. De asemenea, cantaretul a considerat ca suma de 20.000 de lei pe care trebuie sa o plateasca ca daune avocatului Andrei Condoianis este foarte mare si a cerut o reducere substantiala a acesteia.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.