Un detinut din Colibasi a reclamat-o la Parchet pe mezina presedintelui, pe care o acuza ca i-a distrus viata sexuala, dupa ce l-a lovit sub centura
Fiica cea mica a presedintelui este tarata prin tribunale de un detinut care sustine ca Elena Basescu l-ar fi atacat intr-un club si i-ar fi tras un sut intre picioare, lasandu-l cu sechele pentru tot restul vietii sexuale.

Mihai Constantin a povestit pentru CANCAN faptul ca incidentul s-ar fi petrecut in urma cu un an, intre doua condamnari: "Abia iesisem din puscarie si am mers cu prietenii intr-un club de noapte. Langa masa noastra erau mai multe fete. Una dintre ele era Elena Basescu. Am intrat in vorba cu ea, dar a devenit violenta. Ne-am luat la cearta si ea m-a lovit intre picioare, cauzandu-mi leziuni la organele sexuale." Dupa ce procurorii au dispus netrimiterea in judecata a Elenei Basescu, intrucat nu exista nicio proba care sa sustina varianta puscariasului, Mihai Constantin a facut recurs, acesta avand termen pe 5 martie.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.