Desi acesta facea eforturi disperate pentru a o impaca pe Anna, ea nu s-a lasat induplecata usor, respingandu-i gesturile tandre. in cele din urma, el s-a lasat pagubas si i-a intors spatele nervos.

Desi multi sustin ca Anna Lesko si iubitul sau Liviu Moreanu, patronul unui restaurant de lux cu specific argentinian, s-au logodit la sfarsitul anului trecut si chiar vor sa se casatoreasca anul acesta, iata ca relatia lor nu sta ca pe roze. Nu este prima data cand fotoreporterii Click! i-au surprins purtand, in vazul lumii, discutii aprinse.

Chiar si atunci cand ea provoaca certurile, Liviu gaseste intotdeauna puterea sa incerce sa-i intre in gratii. Luni, in jurul orei 15.00, cei doi au fost fotografiati in timp ce se certau de mama focului. Mai linistit de fel, Liviu a facut tot posibilul sa o calmeze pe solista basarabeanca, insa nici imbratisarile si nici sarutarile lui nu au dat rezultate. Solista si-a lasat iubitul balta pe o strada perpendiculara cu “arh. Ion Mincu”, ea continuandu-si drumul cu masina personala, iar Liviu pe jos.