Ca sa-i demonstreze lui Zsolt Csergo cit de mult il iubeste, vedeta Acasa TV, Nicoleta Luciu, doreste sa-i faca un cadou de zile mari partenerului sau de viata.

Bruneta intentioneaza sa cumpere un spatiu unde sa deschida un parc de distractii in toata regula, un Luciuland, care sa devina proprietatea lui Zsolt. A gasit un spatiu care-i place, a negociat pentru el, iar acum s-a apucat de construit. Locul cu pricina e undeva, linga Bucuresti, iar parcul va fi dotat la standarde internationale, cu masinute, jocuri mecanice, carusel, montagne russe, toboggane, case cu surprize si multe spatii de distractie pentru cei mici, dar si pentru parintii lor. Vedeta nu vrea sa vorbeasca despre cit costa un asemenea proiect, care se ridica la o suma foarte mare, dar ce nu face o femeie atunci cind iubeste. Sa nu uitam ca si omul de afaceri i-a oferit iubitei sale tot felul de daruri valoroase, cum ar fi construirea unui mall, in provincie, care sa fie condus chiar de catre bruneta. In clipa in care va fi gata proiectul vedetei ce joaca in "Inima de tigan", e clar ca cei doi indragostiti ar putea fi vazuti dindu-se pe tobogan. Desigur, vor avea unul mai mare, pe masura lor, astfel incit sa nu existe accidente la locul de munca.

Vata de zahar pentru indulcirea iubitului

Ca sa-l indulceasca pe Zsolt, bruneta s-a gindit si la vata pe zahar, dulciuri, sucuri, dar si floricele, care sa se gaseasca de vinzare in incinta parcului. Acesta ar putea purta numele barbatului din viata Nicoletei, iar distractia va fi la rang de cinste. Nicoleta doreste sa se implice personal in aceasta problema si, dupa ce va termina filmarile la telenovela, se va ocupa numai de locul cu pricina. E indragostita lulea si considera ca Zsolt e barbatul ideal pentru ea, iar acesta ii demonstreaza in fiecare zi cit de mult o iubeste. Se aud clopote de nunta, anul acesta, cei doi amorezi dorindu-si o petrecere in afara granitelor tarii. Nu prea vor sa vorbeasca despre asta, dar e cert ca va fi o nunta cu staif, indiferent daca se vor casatori in Occident sau in România. Dupa nurii Nicoletei ofteaza multi domni, insa domnisoara cu sini imensi nu are ochi decit pentru iubitul sau. Reusesc de fiecare data sa se rasfete unul pe altul, iar Zsolt i-a daruit, de curind, iubitei sale, un BMW de ultima generatie, dar si tot felul de bijuterii si haine de lux. Ca sa nu ramina mai prejos, Luciu s-a gindit la acest dar cu totul special, care se pare ca l-a lasat fara replica pe businessman. Daca-si va duce la indeplinire planul, e clar ca Zsolt se poate considera cel mai fericit barbat din lume, tinind cont de faptul ca o femeie frumoasa ca Nicoleta este dispusa sa-i ofere asemenea lucruri. Asteptam sa mergem la inaugurare.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.