Cel mai arzator zvon care a circulat “in gura presei” incepe incet-incet sa se transforme intr-o certitudine. Mircea Badea si Carmen Bruma au fixat data nuntii! Ba, mai mult, cei doi ii vor nasi pe Teo Trandafir si pe Oreste, prieteni vechi ai realizatorului de la Antena 3.
Au atatea lucruri in comun, incat povestea lor de dragoste nu ar trebui sa surprinda pe nimeni. in plus, astrograma realizata de Tina Rizea, astrologul Click!, indica schimbari majore in viata personala a lui Mircea Badea, schimbari care coincid cu planurile lui de insuratoare. Va fi protejat de persoane influente, mai in varsta, va avea doi copii si se va casatori anul viitor, cu o colega”.

Cotidianul ”Interesul public”, cel care care a aruncat bomba, mai scrie ca indragostitii se ocupa zilele acestea de rezervarea unui restaurant fara fite pentru petrecerea care va avea loc la toamna. Aceeasi sursa spune ca nasii cuplului vor fi Teo Trandafir si Oreste Teodorescu, ambii fosti colegi de serviciu cu viitorul mire.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.