De Revelion, cei doi soti s-au distrat copios pe o insula exotica, Turks and Caios, din Caraibe, in compania actorilor Bruce Willis si Demi Moore, cu care au dansat si s-au distrat o noapte intreaga.

Ei au ramas in relatii bune si au facut schimb de numere de telefon, Bruce manifestandu-si interesul de a-i vizita pe cei doi in Romania.

In desele vacante pe care le petrec in cele mai luxoase locuri din lume, Valentina Pelinel si sotul sau, Cristian Boureanu, au ocazia sa faca cunostinta cu marile celebritati ale lumii. Daca politicianul se intalneste, atunci cand pleaca in delegatii, cu nume consacrate ale politicii mondiale, Valentina a avut ocazia, de-a lungul carieriei sale, sa cunoasca vedete precum Nicole Kidman si Danzel Washinton.

De Revelion, cei doi soti au petrecut o vacanta de vis, pe o insula exotica din Caraibe impreuna cu actorii Demi Moore si Bruce Willis, alaturi de care au chefuit pana dimineata


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.