Capitanul nationalei de fotbal a “batut” palma cu actionarii Palatului stirbei, din Buftea, si a stabilit ca “nunta anului” sa se desfasoare in aceasta locatie. Cristi Chivu si Adelina Elisei vor spune “Da” la Starea Civila, dar si in fata lui Dumnezeu, la 6 iulie.
Dupa mai multe incercari nereusite de a gasi o locatie ca-n povesti, asa cum isi doresc mirii, cei doi au ales, de comun acord, la recomandarea unui apropiat, vestitul Palat stirbei, din Buftea. Initial, cei doi indragostiti optasera pentru Palatul Parlamentului, insa aceasta varianta a “picat” din cauza unor probleme legate de regulamentul intern al institutiei.

Faimosii invitati, din lumea fotbalului si nu numai, sunt asteptati la data de 6 iulie, la “castel”, de Cristi si Adelina, care pentru o zi vor fi print si printesa. Alaturi de ei, nasii Manuela si Victor Becali vor intretine atmosfera pe muzica band-ului lui Calin Geambasu, dar si a altor interpreti autohtoni.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.