Publicul i-a avut drept favoriti si i-a votat in consecinta. Dar tot fanii sunt cei care, la mai putin de 24 de ore de la aflarea rezultatelor, ii acuza de plagiat.

Potrivit acestora, melodia “Pe-o margine de lume” seamana izbitor cu piesa “La magia del corazon”, interpretata de David Bustamante. Reprezentantii TVR vor intruni, in cursul zilei de azi, o comisie demna sa dea verdictul.

Nico si Vlad Mirita nici nu s-au putut bucura bine de statutul de reprezentanti ai Romaniei la finala Eurovision 2008, de la Belgrad, ca fericirea lor a si fost umbrita de o serie de acuzatii de plagiat, venite, culmea, chiar din partea fanilor. Acestia au postat mesaje, pe site-ul TVR, cum ca melodia castigatoare, “Pe-o margine de lume”, ar fi un plagiat dupa piesa “La magia del corazon”, interpretata de David Bustamante.

Aceste acuzatii nu le-au picat deloc bine castigatorilor, insa Andrei Tudor, compozitorul melodiei, este destul de increzator: “Nu am mai ascultat niciodata melodia lui Bustamante, pana acum. Sunt trei note repetate de doua ori in refrenul piesei, dar nu are nici o legatura cu plagiatul. Daca va demonstra cineva ca piesa mea este plagiata, o voi retrage, insa nu cred ca se poate demonstra acest lucru”, a declarat compozitorul.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.