Surse apropiate Lilianei Calin ne-au marturisit ca, desi n-a divortat oficial, ea nu mai locuieste impreuna cu sotul ei!

Povestea de dragoste dintre presedintele PD-L Emil Boc si amanta lui, Liliana Calin, dezvaluita in exclusivitate de catre CANCAN in vara anului trecut, revine in atentie! Femeia pe care Boc o rasfata cu buchete de flori si jucarii de plus a rupt legatura cu sotul ei, asa cum ne-au marturisit persoane din anturajul familiei. "Liliana nu mai este cu Dragos de mai multa vreme? Probabil ca el n-a putut sa treaca peste episodul cu Emil Boc. Dragos i-a dat o sansa, dar cred ca problemele lor de cuplu sunt mai grave. Dupa ce ati publicat atunci dezvaluirile legate de relatia lui Boc, Liliana a fost mai mult plecata. A calatorit des in Turcia. Ea zicea ca sunt obligatii de serviciu, ca patronii de la firma unde lucreaza sunt turci si ca are afaceri de rezolvat!"

De altfel, o persoana din blocul in care Liliana Calin locuia impreuna cu sotul ei ne-a declarat ca n-a mai intalnit-o pe aceasta din toamna lui 2007. "Pe domnul Dragos l-am tot vazut, dar pe doamna Liliana deloc. Am auzit si eu ca au divortat, dar nu m-a interesat de ce", a adaugat sursa noastra.

In plus, potrivit primei surse, "Liliana nu ascunde ca s-a despartit de sotul ei, ca s-a mutat in alta parte si ca fiecare are viata lui acum!"


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.