In curand, Claudia va pleca in Spania, unde va sustine cateva show-uri, pentru romanii aflati acolo la munca, inclusiv pentru capsunari. Pentru a-i infierbanta pe zilieri, solista va renunta la dansatorii barbati din trupa ei, alegand fete una si una care sa incinga atmosfera.
Vedeta si-a reangajat dansatoarele, dupa ce, initial, renuntase la serviciile acestora, dorind sa fie acompaniata in concerte numai de baieti. insa, dupa cateva luni, Claudia a decis sa revina la vechea formula, deoarece i se cam rarisera concertele. Anul 2007 nu a fost la fel de profitabil, din punct de vedere financiar, pentru Claudia Patrascanu (Sexxy).

Ea a pierdut o suma considerabila de bani, dupa ce organizatorii de evenimente nu au mai chemat-o sa cante, nemultumiti de faptul ca trupa ei era formata doar din dansatori: “in perioada in care am avut numai barbati in trupa, am avut mai putine concerte decat de obicei. Nu mai eram chemata in cazinouri, hoteluri, restaurante. in astfel de localuri, organizatorii cauta artisti care sa aiba numai dansatoare cat mai frumoase si mai sexy imbracate. Am fost nevoita sa renunt la ei si sa imi chem din nou fetele. Voi mai colabora cu ei, poate doar la videoclipuri sau emisiuni tv”, a declarat Claudia, pentru Click!.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.