Cantaretei in varsta de 27 de ani se pare ca ii merge din ce in ce mai rau. Britney Spears a pierdut custodia copiilor, apeleaza din nou la alcool si are non stop probleme cu legea.

Ca si cand nu ar fi de ajuns, nici fostul sot, Kevin Federline, nu se induioseaza sa ii faca viata mai usoara. Acesta este pregatit sa scoata pe piata o carte, ce ii va aduce milioande de dolari, in care se vor gasi toate detaliile socante din viata vedetei

Cantaretul Kevin Federline, in varsta de 30 de ani, este hotarat sa scrie o carte despre fosta lui sotie, Britney Spears, ce va soca intreaga lume. De cand s-a despartit de solista americana, acesta are mari probleme financiare. Sta atat de prost cu banii incat nu a putut plati nici macar o caseta video, deoarece cardul ii era gol.

Cu aceasta carte, pe care a inceput deja sa o scrie de cateva luni, Kevin va castiga milioane de dolari, pentru ca, spun sursele, va fi un adevarat succes. Apropiati ai cantaretului spun ca se vor regasi in paginile cartii descrieri ale atitudinii lui Brit fata de el si copii, ale vietii ei sexuale salbatice si chiar ale iesirilor ei violente. “O asemenea carte ar fi incredibila si, cu siguranta, Federline va castiga pe putin 10 milioane de dolari”, marturiseste Ron Turner, editor din San Francisco.

Kevin le-a marturisit prietenilor ca este sigur ca fosta lui sotie sufera de tulburari mintale si chiar are personalitati multiple. “Obisnuia sa il sune in mijlocul zilei si sa ii spuna ca cineva a intrat la ei in casa si ca i-a rupt piciorul. El se grabea acasa si constata ca Brit nu are nimic, ba mai mult, ii zicea ca nu il sunase deloc”, povesteste o sursa apropiata cantaretului.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.