Dar, pentru ca se trezesc cu noaptea in cap, nu apuca sa manance acasa, asa ca, in fiecare dimineata, ei fac ceva de mancare in platoul emisiunii lor. Asta daca nu reusesc sa mai apuce ceva de ingurgitat din ce a gatit Vladut, bucatarul matinalului.
In dimineata in care am poposit in platoul matinalului “Neatza cu Razvan si Dani”, mancarea gatita de Vladut s-a “epuizat” atat de repede, incat cei doi s-au vazut nevoiti sa isi faca singuri de mancare. Cel mai la indemana le-a fost sa prajeasca oua.
“Intru foarte rar in bucatarie. imi e frica de ulei si n-am rabdare cu ingredientele. Ma limitez la paste italienesti cu sosuri semipreparate, atunci cand "imi fac de cap in bucatarie"”, ne spune Razvan in timp ce pregateste toate cele necesare pentru micul dejun. “Nu prea gatesc fiindca nu am pentru cine sa ma strofoc”, adauga si Dani. Ca sunt antitalent in bucatarie, ne-am convins si noi, dupa ce baietii si-au dat seama ca au pus ouale in tigaie inainte sa puna uleiul. “Suntem un dezastru natural”, concluzioneaza dei doi.
Despre autor:
Sursa: Click.ro
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
She's Next: femeile adună mai ușor oameni. Cum se aplică asta în antreprenoriat?
Sursa: start-up.ro
-
Cora devine Carrefour: până la începutul lunii mai toate hipermarketurile vor...
Sursa: retail.ro
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
Creștere de 40% a portofoliului Ecofinance România
Sursa: futurebanking.ro
-
De ce te lasă Dumnezeu să urli de durere?
Sursa: garbo.ro
-
Top 3 zodii ce vor avea un început de mai incredibil. Au cale liberă spre...
Sursa: kudika.ro
-
GALERIE FOTO | Cum arată Argeș Mall, cel mai mare centru comercial din județ...
Sursa: wall-street.ro