Daca la bloc te certi cu vecinii ca ti-au inundat casa si ti-au ocupat locul de parcare, in cartierele rezidentiale problemele par sa fie altele.

“Nu m-a salutat”, “e o ingamfata”, “isi izoleaza copiii de ai nostri”, acestea sunt supararile celor care locuiesc langa o celebritate. Printre vedetele reclamate ca fiind ingamfate se numara Teo Trandafir, Lucian Mandruta si Marius Moga, care locuiesc intr-o zona de vile din Pipera.

Vecinii lui Lucian Mandruta spun ca acesta nu saluta doamnele si isi izoleaza copiii de ceilalti, la fel ca si Teo Trandafir.

“Avem vecini celebri, cum ar fi Teo Trandafir, Lucian Mandruta, Marius Moga, dar nu prea raspund la salut si au tendinta sa isi izoleze copiii de ai nostri. Mi s-a intamplat sa trec pe langa Lucian Mandruta sa ma uit in ochii lui, sa-i spun "buna ziua", iar el mi-a intors spatele si si-a continuat drumul. Suntem un cartier mic si cu oameni de elita, de la care se presupune ca ai pretentii”, spune proprietara unei impresionante vile.

Pe de cealalta parte, nici vip-urile nu sunt total multumite de atmosfera din cartier. Lorena Trica, spre exemplu, sustine ca baietii ei, elevi la scoala de integrare europeana, au invatat un limbaj “colorat” de la locul de joaca din Pipera. “Pana sa ne mutam aici, am locuit intr-un cartier cu multi tigani, dar credeti-ma ca, de cand stam in cartierul asta rezidential, copiii mei au invatat, de la locul de joaca, toate injuraturile din lume”, ne povesteste Lorena.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.