Desi nu va mai fi niciodata hot, Janet Jackson a mai lansat un album. Criticii nu-i dau mari sanse, dar solista se simte mai increzatoare ca oricind.
Am putea spune despre Janet Jackson ca este atit de unhot incit nici la aceasta rubrica nu merita atentie. In curind va lansa insa „Discipline“, cel de-al zecelea album de studio al sau, care nu s-a bucurat de apreciere in rindul criticilor, dar multi au gasit ocazia perfecta pentru o retrospectiva a carierei sale.

Concluzia a fost, in unanimitate, ca vremurile de celebritate ale lui Janet Jackson s-au dus. Dar ea face parte din rindul celebritatilor decazute. Sa nu uitam ca in cea mai mare parte a vietii sale a avut o cariera de succes pentru care a platit cu pretul copilariei. Cind avea 2 ani, fratii sai deja devenisera fenomenul Jackson 5 si peste inca doi ani li s-a alaturat in lumea entertainmentului, primind roluri de copil in sitcomuri celebre si ulterior lansindu-se in muzica alaturi de restul familiei. A cistigat cinci Premii Grammy, iar in 2000 a primit un rol de 3 milioane de dolari alaturi de Eddie Murphy in „The Nutty Professor II“.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.