Andreia, Roxana si Loredana infirma zvonurile ca trupa lor s-ar destrama. Desi nu mai locuiesc impreuna, ele sunt foarte unite si se pregatesc sa inregistreze un nou videoclip.

“Tridentele” au renuntat la pantalonii cu posteriorul decupat, care le-au consacrat, in favoarea unor tinute sexy, dar decente.

Desi gurile rele s-au grabit sa anunte destramarea trupei Trident, in momentul in care nabadaioasele blonde nu au mai locuit in acelasi apartament, Roxana, Andreia si Loredana sustin ca sunt mai unite ca niciodata.

“Intr-adevar au aparut in ultimul timp tot felul de barfe ca intentionam sa ne despartim. Suntem la fel de apropiate ca intotdeauna, iar faptul ca nu mai locuim impreuna nu a daunat relatiei dintre noi. Doar ca aveam nevoie de mai multa intimitate. Noi, inainte de orice, suntem cele mai bune prietene si chiar daca nu ne vedem zilnic, vorbim la telefon din ora in ora. Pregatim un nou album, un nou videoclip si avem foarte multe spectacole.”, a declarat Andreia, pentru Click!.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.