Marii favoriti ai finalei nationale a Eurovision, transmisa azi, de la ora 20.10, de TVR 1, sunt suedezii de la Biondo si Nico, impreuna cu Vlad Mirita.

Parerile sunt impartite, dar se pare ca cele mai mari sanse de castig le-ar avea Biondo. Desemnarea lor ar fi solutia ideala pentru a repara esecul trupei Todomondo, de anul trecut.

Suedezii au cantat impecabil. Aceasta este parerea unanima, atat a specialistilor in domeniul muzical, cat si a publicului.

Pe de alta parte, duetul Nico - Vlad Mirita este unul emotionant, iar vocile lor sunt de departe unele dintre cele mai bune de la noi.

Desi sunt multi cei care i-ar trimite pe cei de la Biondo in finala de la Belgrad, exista, totusi, o usoara retinere in a desemna o trupa straina din partea Romaniei.

Cu toate acestea, numeroase voci din show-biz-ul autohton sustin ca Biondo vor fi castigatorii finalei din aceasta seara.

Motivele sunt multiple: in primul rand, ar parea o decizie impartiala si, astfel, s-ar evita scandalurile si invidiile dintre artistii romani, de care am avut parte, din belsug, in fiecare an. Pe de alta parte, ar fi o solutie inedita de a “repara” esecul pe care l-am suferit anul trecut, cand Todomondo a reusit “performanta” de a se clasa pe locul 13, in finala de la Helsinki.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.