Mult asteptata casatorie dintre fostul primar al Capitalei, Viorel Lis, si iubita sa, Oana, se apropie cu pasi repezi.

"Vio" i-a daruit jumatatii sale un inel de logodna din aur cu diamante, in valoare de 90 de milioane lei, pecetluind in acest fel dragostea ce i-o poarta de aproape 10 ani. "Am vazut inelul intr-un magazin de bijuterii din Constanta, si n-am putut sa-mi iau ochii de la el. I-am spus lui Viorel, iar el mi l-a cumparat. Inelul arata asa cum mi-am dorit, cu un diamant mare in mijloc si imprejmuit de altele mai mici. Cind mi l-a pus pe deget am fost atit de emotionata, incit mi-au dat lacrimile. Si Viorel a fost la fel de sensibilizat, pentru ca am vazut cum ii tremurau miinile", marturiseste Oana.

Chiar daca, la un moment dat, erau convinsi ca iubirea lor nu s-ar schimba daca s-ar baza pe un act, acum Oana si Viorel se gindesc din ce in ce mai mult la casatorie. "As vrea sa fie o nunta mare, cu fast, dar mai asteptam putin. In momentul acesta vrem sa vindem apartamentul in care locuim, ca sa ne mutam intr-unul mai mare, cu trei camere si asta ne ocupa destul de mult timp. Imediat ce vom termina cu amenajarea locuintei, vom incepe si pregatirile pentru nunta", afirma iubita lui Lis.

Cazinou, stridii si sampanie "Cristal"

Cu putin timp in urma, Viorel Lis si-a sarbatorit ziua de nastere, prilej cu care Oana i-a daruit o curea Versace si o camasa Gucci, care au devenit de atunci obiectele preferate ale lui "Vio". Cei doi n-au facut o petrecere cu fast, asa cum se astepta toata lumea, au preferat sa petreaca ziua singuri, intr-un restaurant de fite, unde, intre imbratisari si sarutari, s-au delectat cu stridii si au baut sampanie "Cristal", una dintre cele mai scumpe bauturi la ora actuala.

"Chiar daca nu sint de acord cu jocurile de noroc, de ziua lui Viorel am fost impreuna la Cazinou si ne-am distrat. Viorel s-a simtit extraordinar si chiar a cistigat 10 milioane. A fost o zi pe care n-o vom uita mult timp", spune Oana.

Peste putin timp cei doi vor pleca impreuna intr-o vacanta de doua saptamini, in Grecia, "o repetitie pentru luna de miere" cum ii place Oanei sa spuna. Si-au pus in gind sa ajunga la Muntele Sfint, sa multumeasca Divinitatii "pentru viata minunata pe care o avem".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.