Gabi Cristea, prezentatoarea emisiunii "Nora pentru mama", programul cu cel mai mare rating al postului Kanal D, traieste de trei saptamani o poveste de dragoste patimasa cu omul de afaceri Marcel Toader.
In ciuda avertismentelor primite de la fosta sotie a acestuia, cantareata Anamaria Ferent, in privinta problemelor de caracter ale lui Marcel, Gabi a facut abstractie de "eticheta controversata lipita pe fruntea acestuia", lasandu-se ghidata doar de sentimentele ei, lucru foarte firesc pana la urma.

Surse din anturajul lor sustin ca omul de afaceri a cerut-o deja de sotie! Incredibil, asa o rapiditate, dar cand dragostea e mare... Ea a intarziat, deocamdata, sa dea un raspuns, fiind o fire destul de prudenta, iar chestiunea mariajului necesita timp de gandire si de cunoastere a partenerului, s-a confesat ea unei prietene. Cu toate acestea, apropiatii cuplului cred ca ea va accepta cererea lui Marcel, intrucat este foarte "prinsa", lucru confirmat chiar de ea.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.