De vina pentru aceasta schimbare sunt italienii care nu pot sa pronunte corect Columbeanu.

Cu o campanie de imagine bine pusa la punct de managerul ei, Antonello de Gennaro, Monica e pe cai mari in Italia.

Intr-o singura saptamana, in cadrul Festivalului de Moda de la Milano, tanara mamica top-model a avut trei aparitii pe podium (doua pentru Valeria Marini si una pentru Mariella Burani), a acordat doua interviuri pentru “Oltremoda” (Rai Uno) si a avut doua aparitii televizate in doua emisiuni de succes: “Quelli che il calcio” (Rai 2) si “Striscia la Notizia” (Canale 5).

A aparut din nou pe tarabele de presa ale italienilor, fiind pe coperta revistei “Qui Magazine”, dupa ce in ianuarie a dat lovitura cu aparitia in “Max”. Cum insa succesul cere si sacrificii, Monica a fost nevoita recent sa recurga la un compromis, si anume, sa renunte la numele sotului ei, stalcit mereu de macaronari.

“Numele Columbeanu este foarte greu de pronuntat pentru italieni, in schimb Gabor este mai scurt si are o alta rezonanta. Oricum, in Italia am luat-o de la zero, nu am devenit cunoscuta aici datorita sotului meu. Realizatorilor de emisiuni TV, jurnalistilor le este mult mai usor sa foloseasca numele Gabor. Am luat aceasta decizie impreuna cu managerul meu. Exista multe exemple de acest gen in show-biz-ul internatonal, nu sunt prima”, a declarat Monica pentru Click!, spulberand astfel zvonurile ca s-ar aflat in pragul divortului.